Het combo

Het koor wordt muzikaal ondersteund door het combo.
Ook tijdens de repetities is het combo zoveel mogelijk voltallig aanwezig om de uitvoeringen voor te bereiden en hun bijdrage te leveren bij het instuderen van nieuwe liederen.
Het combo staat onder leiding van Karin Horeweg die al sinds september 1988 aan het koor verbonden is. Behalve de muzikale ondersteuning tijdens repetities en uitvoeringen schrijft zij eveneens de benodigde arrangementen welke door het koor kunnen worden gezongen. Hierin heeft zij ruimschoots haar muzikale hart kunnen uitleven. Momenteel zijn vele arrangementen van Karin in het repertoire van het koor opgenomen.
Bij een groot aantal liederen kan het combo worden uitgebreid met een dwarsfluit.
Het vaste combo bestaat momenteel uit:

KARIN HOREWEG Pianist, organist, comboleidster en arrangeur
Sinds 1988 is Karin verbonden aan het koor. Zij volgde toen Paul de Prez op, die na geruime tijd besloot om het koor te verlaten. Sindsdien is Karin uitgegroeid tot een vertrouwd en bekend gezicht achter 'haar' piano. Tevens bespeelt zij bij sommige liedjes uit ons repertoire het orgel en is ze arrangeur voor diverse van onze liedjes. Tot slot heeft zij ook de muzikale leiding over het combo. Mede door (of wellicht dankzij) haar enthousiasme is het combo gegroeid, zowel in aantal muzikanten als in kwaliteit. We hopen dan ook nog lang onze Karin achter de piano te zien.
PAUL LEIJMENA Basgitaar
Sinds 2010 is Paul het combo komen versterken als basgitarist. Dankzij zijn grote muzikaliteit is hij een gewaardeerd lid van het combo.
PETER EMMERICH Drums
Peter heeft zich één seizoen lang ontfermdt over de techniek. Aan het einde van dat seizoen was het koor op zoek naar een nieuwe drummer en is Peter achter het drumstel gaan zitten. Vanaf 2005 neemt hij deze plaats in en zorgt hij ervoor dat het koor goed in het ritme blijft bij het zingen van de liederen..
  Gitaar
   Vacant, zie onze NIEUWS pagina!!

 In sommige gevallen kan het combo worden uitgebreid met:

IRIS KALISVAART Dwarsfluit
Iris is al geruime tijd aan het koor verbonden als zangeres en soliste. Daarnaast speelt zij ook sinds vele jaren op de dwarsfluit bij een aantal liederen uit ons repertoire. Haar muzikale aanvulling maakt liederen als 'Dan Nog' en 'Dona Nobis Pacem' een stuk warmer en mooier om naar te luisteren. 

Uitbreiding van het combo met ondermeer gitaar, trompet en klarinet is een reeds lang gekoesterde wens.